6
3
3.3K
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ نفر:
پاستا سدانو مانا: ۳۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط (ریز خرد شده)
سیر: ۳ حبه (رنده شده)
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی: ۴ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یا خامه ترش: ۱۵۰ گرم
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
چیلی: نصف قاشق چایخوری
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ریحون تازه برای تزئین
و یه ملاقه از آب پاستا برای لعاب نهایی!
نکته مهم:
سرکه سفید توی “آلا وودکا” برای تیزی و براقیت سس استفاده شده، که هم خوشطعمش میکنه، هم حرفهای