پای نارگیلی، یک میان وعده جذاب
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ دو عدد
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ق م
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق م
روغن مایع ۸۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
ابتدا تخم مرغ شکر و وانیل رو با هم زن میزنیم تا حجیم کرم رنگ و کشدار باشه بعد شیر به دمای محیط رسیده و روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم میزنیم در آخر آرد بیکینگ پودر و پودر کاکائو که دو مرتبه الک کردیم رو به وسیله الک به موادمون کم کم اضافه میکنیم آروم به صورت دورانی هم میزنیم.
مواد رویه:
۱۵۰ پودر نارگیل چرب
روغن داغ ۱۴۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم
ابتدا پودر نارگیل و پودر قند و سفیده را با همدیگه مخلوط میکنیم بعد روغن مایع که داغ هستش رو کم کم بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم که سفیدهها پخته نشن.
اگه خواستید کرمفیل استفاده کنید حتما از کرمفیل شیری یا موزی استفاده کنید خوشمزه تر میشه.