نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فالوده کرمانی با طعم بهاری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ برای شربت فالوده نیاز داریم به:
یک و نیم پیمانه شکر
 نصف پیمانه آب 
نصف پیمانه گلاب 
جوهر لیمو 1/4 ق چ سرخالی
 هل ۵ تا 

آب گلاب شکر هل وجوهر لیمو اضافه وروی  حرارت میذاریم  تا به غلظت برسه بعد از آماده شدن دونه‌های هل را از داخلش جمع کنید

مواد لازم :

نشاسته ۱ پیمانه
 آب ۵ پیمانه 
گلاب ۱/۴ پیمانه 

نشاسته رو در یک پیمانه آب حل می‌کنیم آب و گلاب رو روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد وقتی آب جوش اومد نشاسته داخل آب حل کردیم  رو بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نشاسته پخته بشه و بوی خامی نده
۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم زدم تا  خامی نشاسته گرفته بشه بعد از روی حرارت برمیداریم.

بقیه مراحل رو طبق ویدیو  انجام میدیم.
موقع درست کردن فالوده اگه کمکی داشتید، آبکش رو براتون بالاتر از ظرف نگه داره بعد شما کم کم نشاسته پخته شده رو بریزید و از آبکش رد کنید. اینجوری دونه ها فالوده قشنگتر میشه.
  برای سرو فالوده یه مقدار شهد رو داخل ظرف میریزیم، نشاسته رو از داخل آب می‌کشیم‌ و روی شهد می‌ریزیم، آب سرد، گلاب یا عرق نعنا، تیکه‌های یخ رو بهش اضافه می‌کنیم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره