یک شیرینی سنتی خوش طعم؛ کلمپه کرمانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
روغن جامد ذوب شده ۱۲۵گرم
ماست شیرین (غلیظ)۱/۴پیمانه
خامه ۱ق غ(شما میتونید استفاده نکنید)
اب ۱/۴پیمانه
آرد ۲۵۰گرم
خمیر مایه ۱/۴ق چ
نمک بین دو انگشت
جوش شیرین بین دو انگشت
خرما جهرم یا دشتستان ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
ادویه کلمپه (میخک، پودر دارچین، جوز) من از پودر دارچین ۱ق م استفاده کردم میخک وجوز نصف ق م، حتما ۲ق غ آب به خرما اضافه کنید تا خرما کمی شل بشه، اگه خرما سفت باشه موقع مهر زدن باز نمیشه وبعضی جاهای خمیر بدون خرما میمونه، من خرما رو به گردو چر خ کردم .شما اگه دوست داشتید میتونید گردو رو ریز خرد کنید به خرما اضافه کنید.
نکته اول خمیر کلمپه اصلا نباید ورز بخوره ورز دادن زیاد باعث خشک شدن کلمپه میشه.
حتما بعد از اینکه خمیر آماده شد داخل یخچال بهش استراحت بدید،
من خمیر رو تکه های ۲۵ گرمی تقسیم کردم شما اگه دوست داشته باشید میتونید ۵۰ گرمی هم تقسیم کنید.
نکته دوم :کلمپه آماده شد خلال دندان یا چنگال حتما بزنید تا وقتی داخل فر قرارش میدید پف نکنه.