نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شیرینی رولی گردویی؛ در کنار چای میچسبه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
آرد ۴۰۰ گرم 
کره سرد ۵۰ گرم
 بکینگ پودر ۱ ق چ
 تخم مرغ یک عدد 
وانیل ۱ ق چ

 نمک ۱/۸ ق چ
 شکر ۱۲۵ گرم
 ماست ۲۰۰ گرم 
مواد میانی 
گردو پودر شده (زیاد پودر نشه)۱۵۰ گرم 
شکر ۷۰ گرم
 کره نرم ۵۰ گرم 

ابتدا کره و آرد رو با همدیگه مخلوط می‌کنیم با نوک انگشت ورز می‌دیم  تا به صورت خردنون در بیاد داخل یه ظرف دیگه تخم مرغ ،نمک وانیل شکر و ماست رو با همدیگه مخلوط می‌کنیم، هم می‌زنیم تا یکدست بشه بعد به مخلوط آرد و کره اضافه می‌کنیم بکینگ پودر می‌ریزیم و خمیرو ورز می‌دیم تا در نهایت خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست نمی‌چسبه.
 خمیر روی سطح کار که کامل آرد پاشی کردیم به ضخامت سه میل باز می‌کنیم، مواد میانی رو روش می‌ریزیم و کامل پخش می‌کنیم و از قسمت طول شروع می‌کنیم به تا زدن بعد با یه چاقوی تیز به اندازه‌های ۲ تا ۳ سانت برش می‌زنیم و داخل سینی فر می‌چینیم و روشون رو با زرده تخم مرغ و یه مقدار شیر  مخلوط کردیم رومال میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارش می‌دیم.

برای رومال ۱عدد زرده تخم مرغ +۱ق شیر

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره