

آخرین خبر/ موادلازم:
آرد ۴۰۰ گرم
کره سرد ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ یک عدد
وانیل ۱ ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
شکر ۱۲۵ گرم
ماست ۲۰۰ گرم
مواد میانی
گردو پودر شده (زیاد پودر نشه)۱۵۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
کره نرم ۵۰ گرم
ابتدا کره و آرد رو با همدیگه مخلوط میکنیم با نوک انگشت ورز میدیم تا به صورت خردنون در بیاد داخل یه ظرف دیگه تخم مرغ ،نمک وانیل شکر و ماست رو با همدیگه مخلوط میکنیم، هم میزنیم تا یکدست بشه بعد به مخلوط آرد و کره اضافه میکنیم بکینگ پودر میریزیم و خمیرو ورز میدیم تا در نهایت خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
خمیر روی سطح کار که کامل آرد پاشی کردیم به ضخامت سه میل باز میکنیم، مواد میانی رو روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و از قسمت طول شروع میکنیم به تا زدن بعد با یه چاقوی تیز به اندازههای ۲ تا ۳ سانت برش میزنیم و داخل سینی فر میچینیم و روشون رو با زرده تخم مرغ و یه مقدار شیر مخلوط کردیم رومال میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارش میدیم.
برای رومال ۱عدد زرده تخم مرغ +۱ق شیر