نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

رولت شکلاتی ،یک عصرانه شیرین

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم رولت:
تخم مرغ4عدد
آرد100گرم
شکر100گرم
عسل1ق غ
وانیل۱/۴ق چ

بکینگ پودر۱/۴ق چ

مواد داخل سینی۳۰در۴۰پهن میشه ودر فر ۱۸۵درجه ده دقیقه تایک ربع میمونه طلایی بشه
مواد فیلینگ میانی
که میشه خامه قنادی تنهاباشه یامثل من دبل چاکلتش کنی
خامه شکلاتی دبل:
خامه قنادی فرم‌گرفته250گرم
خامه صبحانه۵۰گرم
شکلات سکه‌ای تلخ یا ترکیب تلخ و شیری۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ذوب شکلات:
شکلات سکه‌ای رو به روش بن‌ماری یادر مایکروفر(در بازه‌های ۱۵ ثانیه‌ای)ذوب کن تا روان و یکدست بشه.بذار کمی از دما بیفته ولرم مایل به خنک باشه
ترکیب با خامه صبحانه:
خامه صبحانه رو به شکلات ذوب‌شده اضافه کن و خوب هم بزن تا یه گاناش نرم و براق داشته باشی
افزودن به خامه قنادی:
گاناش آماده رو کم‌کم به خامه فرم‌گرفته اضافه کن و با لیسک یا همزن دستی خیلی آروم فولد کن تا پف خامه نخوابه
اگه دوست داشتی شکلات‌چیپ هم می‌تونی تهش اضافه کنی
نکات
برای طعم دبل چاکلت واقعی،شکلات تلخ ۷۰٪ استفاده کن
خامه فرم‌گرفته حتماً سرد باشه
اگه خواستی سنگین‌تر و باثبات‌تر بشه، می‌تونی ۲۰ گرم پنیر ماسکارپونه هم بهش اضافه کنی

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره